Eşya Depolama'nın Püf Noktalarını Onlardan Öğrenin!


İzmir Eşya Depolama son yıllarda tercihler ve yaşam koşulları gereği artan ihtiyaçlar doğrultusunda izmir depolama hizmetleri de vermektedir. Tüm çalışan müşterilerimizin tayin dönemleri, geçici hizmetleri, yurt dışı görevleri gündeme geldiğinde söz konusu hizmeti tercih etmektedirler. Buna başka bir örnek de üniversite öğrencilerinin tatil dönemlerinde memleketlerine gittiğinde eşyalarının ortada kalması durumuyla karşılaştıklarında da rahatlıkla eşya depolama hizmeti alabilmektedirler. Sonuçta sırf bu dönem için kira ödemek istemeyen kişi ve aileler de bulunmaktadır. Toplumumuzda kendine yeni yer bulan ve hala gerekli olup olmadığı tartışılan hizmetimizi alan müşterilerimizin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Hatta bunlara başka örnekler de vermek istersek boşanma, askerlik ve evlilik gibi konular gündeme geldiğinde, birçok kişi, aile geçici süreyle depolayabilecekleri, emanet edecekleri yer arayışına girebilmektedirler. Bunda etkili rol oynayan faktörler arasında var olan eşyalar için gereksiz yere kira verilmesi, kısa süreli olacağı bilindiği zaman eşyaların taşınması, eşyaların elden çıkarılarak yeni eşyaların alınması daha pahalıya mal olacağından, birçok kişi izmir depolama firmaları ile iletişime geçmektedirler. Bizler bu gibi ihtiyaçlar karşısında müşterilerimizin isteklerini yeri getirebilecek şekilde çözüm önerileri sunabilmekteyiz.

İzmir Depolama Firmaları Aracılığıyla Eşya Depolama Hizmeti Aldıysanız Rahat Olabilirsiniz

Bahsettiğimiz süreçlerden geçen kişi ve aileler, ayrıca tadilat gibi hizmetler de aldıklarında geçici süreyle eşyalarını toparlayıp bir yerde saklama ihtiyacı duyduklarında izmir eşya depolama hizmetleri alarak, büyük bir yükten kurtulmaktadırlar. Böylece belli dönemlerde ihtiyaç olarak ortaya çıkan alternatif seçeneklerden birisi olmaktadır. Ki öyle tahmin edildiği gibi de ev eşyası depolama fiyatları yüksek değildir. Sonuçta ihtiyaç duyulan nedenlere bakıldığında kira ya da taşınma konuları daha masraflı olmaktadır. Bizimle iletişime geçtiğinizde hizmetlerimizin ne kadar ekonomik olduğunu anlayacaksınız. Peki, bu hizmetimizi seçen kişilerin özelliklerine baktığımızda neden tercih ettiklerinizi şöyle sıralayabiliriz:

·         Büyük boyut ve hacimde yer alan hobi aletlerini nereye koyacağını bilemeyenlerin var oluşu
·         Şu andaki evlerine nazaran daha küçük bir eve taşınıp eşyalarından vazgeçemeyen kişi ve ailelerin tercih etmesi, Koleksiyon değeri yüksek eşyalara sahip kişilerin güvenli bir depolama arayışına girmeleri
·         İleride oturacakları ev için bütün eşyalarını hazırlamış fakat sadece eşyalar için kira vermek istenilmemesi,
·         Çiftlerin evlilik hazırlığında, en uygun izmir eşya depolama ihtiyacının doğması,
·         Evlerinde yeterli alana sahip olmadıkları için değerli eşyalarını saklı tutabilecekleri yer arayışının ortaya çıkması söylenebilir.

Sadece bireysel eşya depolama ihtiyaçları için değil tadilat yapılan her yaşam ve çalışma alanı için ortaya çıkan bir hizmettir.  Tadilatta olan dükkan, işletmeler ve atölyeler eşyalarını güvenebilecekleri alanlarda depolamak, tutmak isterler. İzmir depolama firmaları da bu anlamda gerek kişi, aile gerekse kurumların değerli eşya, evrakları için güvenli olabilecek depolama alanları sunmaktadır. Bunların dışında da farklı ihtiyaçlar karşısında da sunacağı çözüm önerileriyle müşterilerimize memnun olacakları hizmetleri sağlamış olacaktır. Daha fazla bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Sayın yetkili,



    6769 sayılı Fikri ve Sınai haklar kanunu gereğince Sınai Mülkiyet Kanunu md.150’de “Ortak Hükümler” başlığı altında patent hakkına tecavüz edilmesi neticesinde tecavüzde bulunan kişinin ödemekle yükümlü olduğu tazminatlar hüküm altına alınmıştır. Söz konusu tazminatlar Maddi ve Manevi tazminat ile İtibar kaybı tazminatıdır.

    Tesisimize ait fotoğrafları web sitenizde ve hatta Google fotoğraflarda kullandığınızı gördük. Bu fotoğraflar ve firmamız Türk Patent Kurumu tarafından tescillidir.

    Bu fotoğrafların acil olarak web sitenizden kaldırılması Google'daki fotoğraf ve görsellerden silinmesi gerekmektedir. Silinmediği takdirde yukarıda belirttiğimiz tazminatları yerine getirmekle yükümlü olup, firmanız Google tarafından kara listeye alınması talebi yapılıp ardından hukuki yollara başvurulacaktır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Depolama Hizmetleri Hangi Aşamalardan Oluşur?

İzmir Akıllı Depo Hizmetleri!